Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Λαχειοφόρος Αγορά 2017


Αγαπητοί,
   Με την παρούσα επιστολή και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει η ενορία μας για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού, αλλά και το γενικότερο ενοριακό της έργο, θέλουμε, στηριζόμενοι στην ευσέβεια και την αγάπη σας, να ζητήσουμε και τη δική σας συμβολή.


Οι εργασίες που εκκρεμούν για την αποπεράτωση του Ιερού Ναού, είναι πολλές και δαπανηρές (εξωτερικά επιχρίσματα, κεραμίδια, διαμόρφωση υπογείου και περιβάλλοντος χώρου, τέμπλο, αγιογραφίες και άλλες). Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το φιλανθρωπικό και εν γένει ενοριακό έργο οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται. Για το σκοπό αυτό η ενορία μας, διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Κυριακή του Θωμά, 23 Απριλίου 2017.


Σας παρακαλούμε λοιπόν να διαθέσετε ό,τι προαιρείσθε από την επιχείρηση σας (είτε κάποιο προϊόν είτε υπηρεσία) ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ως δώρο που θα κληρωθεί στην ως άνω λαχειοφόρο.


 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε  υγεία και κάθε ευλογία σε σας και τις οικογένειες σας. Ο Κύριος μας με τις πρεσβείες του Αγίου Διονυσίου να ευλογεί τα έργα σας.

                                                                     
                                                                 Με αγάπη Χριστού
Οι ιερείς κ το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι. Ναού.